Homepage Inloggen
Werkwijze Meesters Werkplaats
Home
Meestersadvies
info@meestersadvies.nl

Aanvullende contactinformatie
vindt u op de pagina ‘Contact’.

Meer van hetzelfde?

Organisaties en mensen in hun kracht zetten. Organisaties blijven ronddraaien in hun eigen systeem van meer van hetzelfde. Daar is niks mis mee. Als het goed is. Meestal is dat niet meer zo. Dan vragen ze  ons.

Nieuw denken creëren. Niet méér van hetzelfde. Het kan ook anders. Het buiten de kaders gaan denken. Zorgen voor impulsen, verbindingen. Interessante tegendenkers meebrengen, sessies organiseren waarin de zaken eens vanuit een ander perspectief geduid worden. Dat doen we graag.

Dat wat op de organisatie afkomt niet zonder meer implementeren.   Het kritisch kijken naar wat nodig is en wat je  “er uit wilt halen”. Personeelsbeleid? Excellent besturen? Opbrengst gericht werken? Kwaliteitsbeleid? Tegen onderdelen van structuren ook "nee" durven te zeggen. Omdat het (nu of nooit) niet kan en past. Omdat je de goede dingen goed wilt doen. En niet half. Dat doen wij liever ook niet.

 

Een Reis op alle lagen....
Daar gingen we weer, bepakt en bezakt naar Uganda. Samen met reisgenoten Pieter en Tineke. Voor mij de achtste keer, voor

Lees verder »

Disclaimer   |   Algemene Voorwaarden   |   Copyright © 2008-2010 Meestersadvies   |   Website by LaatR.IT   |   Inloggen