Homepage Inloggen
Werkwijze Meesters Werkplaats
Home
Meestersadvies
info@meestersadvies.nl

Aanvullende contactinformatie
vindt u op de pagina ‘Contact’.

Sandra van Kolfschoten

Wie is ze

Warm hart, kennis en ervaring, gevoel voor mens en omgeving, humor, relativerend, gevoel voor stijl, intelligent. Houdt van diverse mensen en diverse omgevingen maar is in geen enkele omgeving een van de velen. Boeit mensen door verhalen, heeft levenkennis, wijsheid en kan ook speels en naïef zijn. Gaat voor contact, ontmoetingen, het verbinden van mensen. Waarachtig. Staat en gaat voor vertrouwen. Ook ongeduldig en kortaangebonden. Raakt de kern. Schudt de dingen graag op. Zoekt naar nog niet gebaande wegen.

Ja mooi verhaal en wat doet ze?

Partner voor andere lichtvoetige zwaargewichten. Geboeid door het thema van toekomstgericht organiseren. En de vraag hoe organisaties daar leidend in plaats van volgend in kunnen zijn. Het inzetten van (on)mogelijkheden om waarachtige verandering te ontlokken. Gelooft in hoge maatstaven.

Genereert energie door het opbouwen en uitbouwen van samenwerkingsrelaties met bijzondere partners. Waar verbinding zit op de kern organisaties mooier te willen maken. 

En verder.....

De BENCIVINNIES.... dochter Alex en man Giorgio als meesterlijk thuisfront. Klein Geluk.....

 

 

Een Reis op alle lagen....
Daar gingen we weer, bepakt en bezakt naar Uganda. Samen met reisgenoten Pieter en Tineke. Voor mij de achtste keer, voor

Lees verder »

Disclaimer   |   Algemene Voorwaarden   |   Copyright © 2008-2010 Meestersadvies   |   Website by LaatR.IT   |   Inloggen