Homepage Inloggen
Werkwijze Meesters Werkplaats
Home
Meestersadvies
info@meestersadvies.nl

Aanvullende contactinformatie
vindt u op de pagina ‘Contact’.

Marije Boot

Wie is ze?
Vrolijk, wijs, niet oordelend, vanuit eigen ervaringen sprekend, weten waar het over gaat, betrokkenheid, ook echt in je geïnteresseerd. Houdt van nieuwe gerechtjes, maar vindt niet automatisch alles ook lekker. Neemt de tijd om te beschouwen, hoeft niet direct op de voorgrond te staan, maar heeft wel een duidelijke positie. Heeft een onderzoekende houding. Door het zetten van vraagtekens worden mensen tot nadenken gedwongen. Daarnaast is ze een verbinder, zowel tussen mensen als met concepten. Heeft aandacht voor de kleine dingen, kan ook stilstaan om te genieten. In haar ogen is een levendigheid te zien, maar ook veel liefde voor alles wat er om haar heen plaatsvindt.

Wat doet ze?
Ze zet zichzelf in als instrument voor mensen en organisaties. Benoemt wat ze ziet, voelt, hoort en ervaart. Kan tussen de regels door lezen, hoort de verborgen boodschap. Legt verbanden en verbindingen. Maakt helder wat de kern is en inspireert mensen vanuit haar enthousiasme en kennis. Ze zet denkbeelden in een ander perspectief en helpt mensen daarmee naar hun eigen gedrag en oplossingen kijken.

En verder?
Voor haar is reizen het verkennen van je eigen belevingswereld in een ander perspectief. Vooral ervaart zij een gevoel van thuiskomen in Afrika. De reizen bieden ook mooie mogelijkheden om haar hobby fotograferen uit te oefenen. Daarnaast is zij regelmatig op tennisbanen of voetbalvelden te vinden.

Een Reis op alle lagen....
Daar gingen we weer, bepakt en bezakt naar Uganda. Samen met reisgenoten Pieter en Tineke. Voor mij de achtste keer, voor

Lees verder »

Disclaimer   |   Algemene Voorwaarden   |   Copyright © 2008-2010 Meestersadvies   |   Website by LaatR.IT   |   Inloggen